Roligt jobb

Jag tycker att det är väldigt effektfullt när de använder en defibrillator i filmen när de försöker återuppliva någon och det blir väldigt spännande och man sitter på helspänn och undrar hur det ska gå och ifall personen ska överleva. Men tänk dig hur nervös man skulle bli om det var på riktigt istället och jag undrar om inte läkare har blivit väldigt avtrubbande med tanke på att de jobbar med sånt hela dagarna. Jag skulle inte vilja ha ett sånt yrke i alla fall och det spelar ingen roll hur mycket man tjänar. Det är ju viktigare att man trivs med sitt yrke än att man tjänar mycket pengar tycker jag men det bäst är ju naturligtvis att kombinera båda sakerna. Det är inte så lätt att hitta ett jobb som man tycker om att gå till varje dag för det blir ju ganska enformigt efter ett tag.

This entry was posted on Wednesday, May 22nd, 2013 at 7:11 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply